viernes, 11 de marzo de 2011

Les Cookies de la Roser




Ingredients

100g de mantega
100g de sucre
120g de farina
1 ou
2 cullerades de cacau en pols rases
1 cullaradeta de llevat en pols
100g de xocolata fondant


Procediment

Deixar la mantega fora de la nevera una bona estona abans de començar,  fins que s’hagi estobat. Un cop estobada treballar-la amb unes barilles junt amb el sucre i l’ou fins que quedi un compost suau.

Incorporar la farina, el llevat i el cacau amb el tamissador (nosaltres ho vam fer sense tamissar) i remenar fins que quedi homogeni.

Incorporar la xocolata tallada a troços petits (al gust, de la mida que te’ls vulguis trobar al menjar la galeta) i remenar.

Disposar el preparat (a cullerades) sobre una safata de forn forrada amb paper de cuinar especial per anar al forn (o mantega i farina a falta d’aquest paper) i aplanar-lo amb la part convexa de la cullera. Tot plegat és bastant enganxifós, però acaba quedant bé... paciència!

Introduir-ho al forn prèviament escalfat a 170º i coure-les.






Nota: les galetes augmenten bastant de mida quan les cous, així que s’ha de pensar en deixar espai entre elles en posar el preparat a la safata.


PER ADDICTES A LA XOCOLATA.




MOLTES GRÀCIES ROSER!

3 comentarios:

  1. Guapa.....ñam,ñamm...bonissimes!!!!
    Quina qualitat!!

    ResponderEliminar
  2. Les fotos t'han quedat de "pofesional" XD
    Roser

    ResponderEliminar
  3. Ai nena... és que les galetes tenien delicte!! Ahir dissabte en vaig tornar a fer i vaig fer una altre versió amb la massa igual però sense cacau i amb menys xoco i afegint nous... ja posaré una entrada.
    Es van jalar 40 galetes entre 5 persones!!!

    gggrrr...

    Gràcies per la recepta!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...